Квадрокоптер Smart Drone 2098

Квадрокоптер Smart Drone 2098

Немає в наявності
Артикул: 2121198390

Короткий опис

Smart Drone 2098 - флагманська модель виробника найнадійніших і функціональних безпілотників початкового і середнього рівня. Квадрокоптер оснащений камерою з роздільною здатністю 720р і можливістю...

Опис

Smart Drone 2098 - флагманська модель виробника найнадійніших і функціональних безпілотників початкового і середнього рівня. Квадрокоптер оснащений камерою з роздільною здатністю 720р і можливістю передачі відео на смартфон. Найкраще співвідношення ціни, якості та функціональної оснащеності. На квадрокоптер Smart Drone 2098 встановлені потужні безколекторні мотори з відмінними тяговими характеристиками (може піднімати 230 грам додаткової ваги) і акумулятором підвищеної ємності, що забезпечує тривалий і стабільний політ навіть у вітряну погоду.

Характеристики квадрокоптера Smart Drone 2098: - дистанція управління 600-800 метрів; - час польоту близько 15 хвилин; - час зарядки приблизно 3 години; - вантажопідйомність 230 грам; - безколекторні мотори MT2204 1500KV; - автоматичний зліт і посадка натисненням однієї кнопки; - утримання заданої висоти; - попередження при низькому заряді акумулятора і втрати зв'язку з пультом; - headless mode; - система аварійного відключення моторів при зіткненнях - мінімізує ризик поломки моторів, ESC, пропелерів.

Комплектація: - квадрокоптер; - пульт управління 2.4Ghz; - камера C5000 720P з передачею відео на смартфон - тримач для смартфона - акумулятор Li-Po 7.4V 2800mAh; - 8 пропелерів; - зарядний пристрій; - підвіс для камер типу GoPro; - викрутка/знімач пропелерів; - наклейки - інструкція з експлуатації.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку