Музична скринька goki Балерина II 15496G

Музична скринька goki Балерина II 15496G

Немає в наявності

Короткий опис

Музична скринька "Балерина" - скарбничка в формі сердечка для зберігання прикрас та інших маленьких коштовностей дівчаток. Відкривши її, можна побачити маленьку балерину, що обертається під приємну...

Опис

Музична скринька "Балерина" - скарбничка в формі сердечка для зберігання прикрас та інших маленьких коштовностей дівчаток. Відкривши її, можна побачити маленьку балерину, що обертається під приємну класичну мелодію. Ящик дуже красива, якісно оброблена зовні і всередині. Дівчата можуть охоче зберігати свої «скарби» в чудовому компактному ящику.
Зовні на скриньці зображена балерина, стрічки, діадема і інші аксесуари балерини. Ящик виготовлений з міцної картонної основи, покритої кольоровим папером. Всередині є маленьке дзеркальце і великий відділ під коштовності. Матеріал, яким оброблена внутрішня частина ящика, ніжно-рожевого кольору, він м'який і дуже приємний на дотик. Шкатулка оснащена маленьким металевим замочком. Яскравий дизайн шкатулки привертає і зачаровує.


Дитяча музична шкатулка дуже проста у використанні. Кілька разів поверніть заводний ключ за годинниковою стрілкою на задній частині ящика. Відкриваючи скриньку, ви почуєте приємну класичну мелодію, яка лунатиме з ящика протягом декількох хвилин. Один великий відділ місткий, в ньому зручно зберігати браслети, намиста, шпильки для волосся та багато іншого. Невеличке дзеркальце дозволить подивитися на себе в новому образі, підібрати комплект прикрас. Закриваючи ящик, ви почуєте, як мелодія перестає грати.


Колір: Рожевий
Тип: Музична скринька
Габарити: ширина: 15
Габарити: довжина: 19
Габарити: висота: 8.5
Кількість мелодій: 1
Бренд: goki
Форма: Фігурна
Музична скринька: так

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом
- Укрпочта

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку