Набір Enchantimals Будинок 11693

Набір Enchantimals Будинок 11693

Немає в наявності

Короткий опис

Новинка на ри нке - набори ляльок для дівчаток Enchantimals Enchantimals (з англійської "enchanted" - зачаровані, "animals" - тварини) - незвичайні лялечки на половину дівчинки, а на...

Опис

Новинка на ри нке - набори ляльок для дівчаток Enchantimals

Enchantimals (з англійської "enchanted" - зачаровані, "animals" - тварини) - незвичайні лялечки на половину дівчинки, а на половину жовтня. Кожна з лялечок має свій неповторний стиль: оригінальні зачіски, яскраві вбрання та аксесуари, стильне взуття.

Сюжет мультфільму Енчантімалс

У казковій країні Евервайлд, яка знаходиться далеко в горах в глибинці густого лісу, існує маленьке село Вондервуд. У ній панує атмосфера веселощів, любові і добра. І живуть в селі дівчинки - подружки, які володіють чарівними здібностями.

Для них немає нічого важливішого дружби, віри в чудеса і подорожей. Їх покликання - це турбота: один про одного, про пухнастиків і про навколишнє середовище ( "Caring Is Our Everything"). Незабутні пригоди чекають на тебе в казковій країні, де живуть незвичайні подружки з добрими серцями, готові прийти на допомогу в скрутну хвилину.

Плюси ігрових наборів Enchantimals

Чому варто купити новомодний набір, що зможе він прищепити дітям? Виробники через іграшки намагаються розповісти дітям про:

  • дружбі;
  • піклування;
  • командну взаємодію;
  • співчутті;
  • співчутті.

Купити дешево з доставкою по всій Україні.

Після оформлення замовлення ми ще раз перевіримо наявність товарів і підтвердимо замовлення. Надішлемо повідомлення на Viber з докладним описом способів оплати і реквізитами.

Доставка цього товару можлива:
- Новая Почта в отделение
- Наложенным платежом в отделение Новой Почты
- Новая Почта курьером на дом

Оплатити можна
- післяплатою
- банківським переказом
- Приват24
- пластиковою карткою Visa / Mastercard
- готівкою в терміналах Приватбанку